Job opportunities for MSc students

Two positions are available for MScSANYO DIGITAL CAMERA students related to an EU funded project entitled Ecofood from Aquaponics “EcoPonics” (www.aquaponics.is/ecoponics).  The project is developing aquaponics systems for coproduction of fish and plants.  The work is related to the closure of nutrition cycles and optimization of production in terms of both quality and quantity of fish and vegetables. The project is connected to aquaponics networks in Europe and it is possible that travel may be included in the work. Students can use the work as an MSc project, but it is also possible to apply for a summer job.

Interested students can submit an application with CV and prior experience to Kristin Vala Ragnarsdóttir (vala@hi.is) or Ragnheiður I. Þórarinsdóttir (rith@hi.is).  Deadline for applications is March 31, 2014.

IS:

Í boði eru tvö störf fyrir MS nemendur sem tengjast verkefni sem styrkt er af Evrópusambandinu, Ecofood from Aquaponics “EcoPonics” (www.aquaponics.is/ecoponics).  Í verkefni þessu er verið að setja upp og þróa samræktarkerfi fyrir fisk og jurtir (aquaponics).  Störfin tengjast lokun næringarhringja og bestun framleiðslu með tilliti til gæða og magns bæði fiska og grænmetis.  Verkefnið tengist samstarfsneti í Evrópu og mögulegt að heimsóknir til samstarfsaðila verði hluti af starfinu.  Til greina kemur að nemendur nýti sér verkefnið sem hluta af MS gráðu en einnig er unnt að sækja um sumarstarf.

Áhugasamir nemendur geta sent inn umsókn með lífshlaupi og fyrri reynslu til Kristínar Völu Ragnarsdóttur (vala@hi.is) eða Ragnheiðar I. Þórarinsdóttur (rith@hi.is). Frestur til að skila inn umsóknum er til 31. mars 2014.


RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://aquaponics.is/?p=301">
Twitter
Share